söndag 3 juli 2016

Ekenästräffen 2016

Torsdag: Jackpott direkt! En tretimmar kvällstur gav öringar 80 och 89 cm och en lax 74 cm. Fiskade från Lurö Bratt norrut mot Måkskär. Vilket fiske!!

Fredag: En förmiddagstur vid Lemongrund gav en öring 79 cm. Retardoz dyker upp i samma område och de får också några öringar. Åker i land för att hämta gasten Zacke och ta en eftermiddagslur. Senare på eftermiddagen, ut igen i Värmlandssjön vid Måkskär där det nu bara nappade gäddor. Sammanstrålar med Team Sliver och Retardoz och hade en som vanligt kanontrevlig kväll med grillad löja och annat tok. Tack för det grabbar!

Lördag: Dags för tävlingen. Vi tänker åka ner till Lemongrund igen. Men vågorna sätter stopp för våra planer. Börjar istället fiska vid Körtungen. En sprallig gädda ser till att trassla till det rejält runt båten. När vi klippt linor och knutit om bestämmer vi oss för att dra över till Slöingen. Där får vi en lax i vindar som var på gränsen till vad som är roligt i vår lilla, men ändå robusta båt. Laxen gav en plats 14 i tävlingen.

Stort grattis till Team Dihlen som åter igen utklassade hela startfältet! Tack också till Säffle Trollingklubb som gör ett bra arrangemang! Vi längtar redan till nästa år!

Summa summarum fem fina fiskar för oss på ca två dagars effektiv trollingtid. Det får vi vara nöjda med!

Klart slut från Kapten Brynja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar