torsdag 19 september 2013

Intressant löjmete!Vad har Ugandier, Japaner, getingar, dagisbarn, snygga tjejer, hundar och annat löst folk gemensamt?! Jo, dom är jävligt nyfikna på vad det är för små fiskar man metar upp samt varför...!

Några exempel:

Gubben vid reningsverket som bände upp halva gräsmattan i jakt på mask. Självklart skulle han meta med hela familjen på min fläck...!

Oidentifeirad utlänning på moped som skulle lägga löjnät på samma fläck som gubben ovan och som fortfarande var min plats...!

En skock Japaner i Inre hamn: Gör-sköj att fotografera och posera bredvid den exotiska löjmetarn!

Än värre blev det när tre män från Uganda närmade sig! Vad gjorde dom i Karlstad överhuvudtaget kan man undra?! Här handlade det inte bara om foto tillsammans med löjmetarn utan hellre att helt enkelt sno hela utrustningen och börja meta själv. Trampa sönder solglaösögon var inte heller nån man drar sig för...! Men det är kul med turister. Och, ärligt talat, om jag själv vart i Afrika och sett nån meta skulle nog jag vart den som först av alla klampade fram med raska steg...!

Snygg tjej med hund: Stötte hårt på mig en halvtimme med ursäkten att hunden va så intresserad av fisk! Hunden var nära att hamna i igloon...!

Getingar: Akta dig vid Slussvaktarstugan! Getingarna är hungriga och slöa nu, och gillar löjslem. Ett gött stick i långfingret svider än!

Dagisbarn: En unge drar rätt ur ledet som är ute på promenad. Dundrar ut på bryggan och undrar om han kan få en fisk?! Ta en liten sa jag...!

OSV! Kul bekantskaper i alla fall! Men man ser fram emot trollingsäsongen nu! Mitt ute på Vänern får man va i fred (oftast...)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar